Bankiet

01 02 03 04 05 06

 

Menu na bankiet

Propozycja I Propozycja II
   
Przystawka: Przystawka:
Łosoś z kaparami Kurczak w sosie balsamicznym
   
Zupa: Zupa:
Delikatna zupa cebulowa z grzankami Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
  Zraz wołowy w sosie ciemnym
Danie serwowane:  
Kotleciki z polędwicy wieprzowej z borowikami Deser:
  Szarlotka z bitą śmietaną
Deser: Kawa, herbata
Lody z bakaliami Sok owocowy
Kawa, herbata Woda mineralna
Soki owocowe Ciasta bankietowe
Woda mineralna Świeże owoce
Ciasta bankietowe  
Świeże owoce Bufet zimny:
  Łosoś wędzony
Bufet zimny: Węgorz wędzony
Łosoś wędzony Rolada z łososia z serem riccotta
Węgorz wędzony Tatar z pstrąga
Tatar z pstrąga Pieczona i marynowana polędwica wołowa
Ryba po grecku Szynka staropolska
Pieczona i marynowana polędwica wołowa Rolada ze schabu z polędwiczkami drobiowymi
Delikatny kurczak w occie balsamicznym Ryba po grecku
Szynka parmeńska z melonem Pieczona cielęcina
Szynka staropolska Awokado faszerowane owocami morza
Rolada ze schabu z polędwiczkami drobiowymi Sałatka z pieczarek i szynki
Pieczona cielęcina Brokuły z czosnkiem i pomidorami
Sałatka z pieczarek i szynki Deska serów
Brokuły z czosnkiem i pomidorami Pieczywo, masło, sosy
Pieczywo, masło, sosy  
  Ok. godziny 24:00
Ok. godziny 24:00 Polędwiczki w sosie kurkowym z ryżem
Pieczony udziec wieprzowy serwowany na płonąco z kaszą gryczaną i sosem leśnym  
  Ok. godziny 2:00
Ok. godziny 2:00 Barszcz z pasztecikiem
Żurek staropolski podawany w chlebie  

Comments are closed