Menu na bankiet
Propozycja I | Propozycja II |
Przystawka: | Przystawka: |
Łosoś z kaparami | Kurczak w sosie balsamicznym |
Zupa: | Zupa: |
Delikatna zupa cebulowa z grzankami | Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym |
Zraz wołowy w sosie ciemnym | |
Danie serwowane: | |
Kotleciki z polędwicy wieprzowej z borowikami | Deser: |
Szarlotka z bitą śmietaną | |
Deser: | Kawa, herbata |
Lody z bakaliami | Sok owocowy |
Kawa, herbata | Woda mineralna |
Soki owocowe | Ciasta bankietowe |
Woda mineralna | Świeże owoce |
Ciasta bankietowe | |
Świeże owoce | Bufet zimny: |
Łosoś wędzony | |
Bufet zimny: | Węgorz wędzony |
Łosoś wędzony | Rolada z łososia z serem riccotta |
Węgorz wędzony | Tatar z pstrąga |
Tatar z pstrąga | Pieczona i marynowana polędwica wołowa |
Ryba po grecku | Szynka staropolska |
Pieczona i marynowana polędwica wołowa | Rolada ze schabu z polędwiczkami drobiowymi |
Delikatny kurczak w occie balsamicznym | Ryba po grecku |
Szynka parmeńska z melonem | Pieczona cielęcina |
Szynka staropolska | Awokado faszerowane owocami morza |
Rolada ze schabu z polędwiczkami drobiowymi | Sałatka z pieczarek i szynki |
Pieczona cielęcina | Brokuły z czosnkiem i pomidorami |
Sałatka z pieczarek i szynki | Deska serów |
Brokuły z czosnkiem i pomidorami | Pieczywo, masło, sosy |
Pieczywo, masło, sosy | |
Ok. godziny 24:00 | |
Ok. godziny 24:00 | Polędwiczki w sosie kurkowym z ryżem |
Pieczony udziec wieprzowy serwowany na płonąco z kaszą gryczaną i sosem leśnym | |
Ok. godziny 2:00 | |
Ok. godziny 2:00 | Barszcz z pasztecikiem |
Żurek staropolski podawany w chlebie |